QUI SOM

El Gil Coma de Can Castany, filòleg de formació i pagès de vocació, responsable actualment de la gestió agronòmica de les finques de Can Castany i Can Farigola, ambdues a Gelida. La seva tasca al capdavant d’aquestes finques dedicades principalment a la viticultura ha suposat la transformació d’agricultura convencional a ecològica, certificada pel CCPAE i, des del 2016, la conversió a finques biodinàmiques, certificades per DEMETER i BIODYVIN. Treballa les vinyes amb coberta vegetal permanent espontània, a passades alternes. D’aquesta manera també busca afavorir la biodiversitat i l’equilibri de l’entorn.

Fotografia http://www.marcensenyat.com/

La Magda Bages de Cal Ros, dissenyadora gràfica i gran afeccionada als productes naturals. Elabora sabons, melmelades, confitures i tota mena de menges a partir de plantes que recol·lecta.
També fa d’apicultora en un apiari que està ubicat a Can Castany, a prop de les vinyes d’on prové el raïm del Mostatxo. Amb aquestes abelles, a banda d’obtenir mel, també busca com a objectiu beneficiar l’ecosistema.